Post by presbensjuncmerstu on Mar 15, 2022 17:33:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ SecretRoom : Room Escape ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SecretRoom : Room Escape IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بازی هک (طلای زیاد) ▞▞▞
▞▞▞ SecretRoom : Room Escape 2022 version ▞▞▞
بازی جالب و کمی هیجان انگیز. این نکات مفیدی را ارائه میدهد که در صورت گیر کردن، بازی را آسانتر میکند. بازی عالی حل معما.
در حمام گیر کردم اما بازی خوبی بود
من گیم پلی، گرافیک، و بسیاری موارد دیگر را دوست دارم، اما واقعاً از انرژی آن خوشم نمی آید، زیرا باید 6 ساعت صبر کنم تا کاملاً شارژ شود (نمی توانم آگهی idk را ببینم چرا؟ K.) . به طور معمول برای من که بازی فرار را در حدود 1 روز تمام می کنم. اما خوب است که شما آن تم را دارید که منحصر به فرد است.
A Tag Knight Akcja gyz
SecretRoom : Room Escape ผจญภัย ztp
اجازه ندهید من بازی کنم
کمی سخت است اما من سعی می کنم از آن استفاده کنم.
به نظر می رسید تا زمانی که انرژی وارد بازی نشود، بازی خوبی خواهد بود. این باعث شد که همه چیز لذت بخش نباشد.
این یک بازی خوب است، فقط آزاردهنده است که چگونه انرژی زیادی را برای کارهای ساده مانند سرچ کردن یا ترکیب آیتم ها استفاده می کنید. در کل خوبه ولی همین
این بازی خیلی باحاله من دوست دارم که چگونه می توان انرژی خود را فقط با تماشای تبلیغات دوباره پر کرد. معمولاً بازیها این گزینه را در اختیار شما قرار میدهند، اما شما فقط میتوانید 1 تبلیغ را در هر 12 ساعت یا چیزی تماشا کنید و سپس فقط 1 مورد از هر آنچه را که برای به دست آوردن تلاش میکنید دریافت میکنید، اما این بازی دارای تماشای تبلیغات نامحدود است به علاوه میتوانید با 10 انرژی دوباره پر کنید. در هر آگهی بنابراین از شما Devs برای ایجاد یک بازی منصفانه برای افراد کم درآمد سپاسگزاریم. من عاشق این نوع بازی های پازل کارآگاهی/جستجو هستم!
اگر به خاطر انرژی BS نبود، بازی سرگرم کننده ای بود، من 6 ساعت صبر کردم تا 50 امتیاز دوباره پر کنم و فقط 5-10 از گیم پلی بازی را به دست آوردم. این واقعیت که شما حتی برای اینکه بتوانید با هر چیزی ارتباط برقرار کنید، از روشن کردن چیزی گرفته تا گرفتن کلید، به انرژی نیاز دارید، مضحک است.
کمی گیج کننده است اما یک بازی سرگرم کننده است که من دوست دارم بازی کنم بنابراین به همه شما یک ستاره 5 می دهم
این بازی به شناخت بیشتری نیاز دارد، خیلی خوب است اما من به سختی می توانم محتوایی در مورد آن در پلتفرم های دیگر پیدا کنم
به نظر خوبه اما من 24 ساعت خاموش شدم و به من گفتند انرژی کافی ندارم و هر 6 دقیقه یکبار بازیابی می شود پس باید پر می شد
من تازه شروع به بازی کردم و کاملاً عاشق فضای وهم انگیز، طراحی شخصیت ها، گیم پلی و پازل ها شدم.
این خیلی بازی خوبی است، من در هیچ بازی دیگری اینقدر سرگرم نشدم💯❤️. خیلی کنجکاو برای قسمت بعدی 😉 منتظر!!!!
بازی خوب است اگر برای انجام هر کاری انرژی لازم نباشد. اتلاف وقت
SecretRoom : Room Escape Nuotykių qki
جالبه تا اینجا
این احمقانه است که چگونه بازیکن باید در هر تعامل با اشیاء از انرژی استفاده کند
تا اینجا عالیه
تا اینجا یک بازی واقعا سرگرم کننده بوده است.
ارزش وقت گذاشتن را ندارد پازل های مبهم خسته کننده، اذیت کننده.
کاری کن سرم منفجر بشه
یک بازی پازل عالی برای ذهن کمی شبح وار بیش از حد
بهترین، عالی، فوق العاده، این چیزی است که می توانم بگویم بهترینی است که تا به حال بازی کرده ام
این بازی خیلی احمقانه است، شما 5 دقیقه بازی می کنید و انرژی خود را از دست داده اید، و این به این معنا نیست که باید 6 ساعت صبر کنید تا دوباره بازی کنید.
خیلی سخت است و راهنمایی هم واقعاً مفید نیست، اما دلیل اینکه من 1 ستاره می دهم این است که ذخیره و بارگذاری بازی بسیار آزاردهنده است. معمولا بعد از لود شدن، بازی کمی عقب می نشیند و باعث می شود دوباره انرژی بیشتری مصرف کنم
یک بازی خوب در سبک اتاق فرار، اما از این واقعیت سوء استفاده می کند که شما باید آیتم ها را جمع آوری کنید. یک سیستم انرژی ناامید کننده وجود دارد که به موجب آن اگر انرژی شما تمام شد، نمی توانید وسایل را بردارید، باید به بازی ادامه دهید. اقلام اغلب نامرئی هستند، و شما را مجبور می کند برای دیدن مکان آنها انرژی صرف کنید. نکات مبهمی وجود دارد که درک هدف بسیاری از پازل ها را بسیار دشوار می کند. به هر حال آن را امتحان کنید، اما برای ناامیدی آماده باشید.
پازل ها پرگل هستند
SecretRoom : Room Escape Piedzīvojumu spēles xvd
SecretRoom : Room Escape Piedzīvojumu spēles xvd
من تازه شروع به بازی کردن این بازی کردم، اما تا الان به این بازی علاقه دارم! آیا ایده ای دارید که آیا این توسعه دهنده بازی های دیگری دارد؟
هنوز در آغاز. گیم پلی بازی تا به حال بسیار جالب به نظر می رسد، من را به یاد The Nonary Games می اندازد
شروع به بازی کرد و فهمیدن سرنخها کجاست، این واقعیت که باید برای هر چیز کوچکی از انرژی استفاده کرد و سپس برای هر چیزی باید 6 ساعت صبر کرد و سیستم ذخیره زباله است.
همه چیز شما را در این بازی نیاز به انرژی دارد. شما باید چالش های خاصی را برای پر کردن انرژی (که نیاز به استفاده از انرژی در محل اول) داشته باشید، شما را برای کمی انرژی تماشا می کنید، یا شما باید 6 ساعت صبر کنید تا انرژی خود را به عقب برگردانید. مانند چنین سیستم وحشتناک احساس می کند و شما را از احساس بازی می برد تا مجبور شود تبلیغات را تماشا کند. سپس در یک نقطه بازی من پیشرفت من را نجات نداد، اما آن را نجات داد که انرژی من در آن بود. در آن لحظه تصمیم گرفتم حذف کنم
چه زمانی سطوح بیشتری وجود خواهد داشت لطفا
بازی خوب، پازل سرگرم کننده با مناسب و معقول و amp; سیستم اشاره غیر خراب من مشکلی با سیستم انرژی ندارم، در واقع دوست دارم که انتخابی برای پرداخت، تماشای تبلیغات یا صبر کردن برای بازیابی انرژی وجود دارد. این به دلیل سیستم ذخیره زباله 3 ستاره می گیرد. نه تنها وضعیت بازی را ذخیره نمی کند، بلکه انرژی ای که صرف کرده اید را حذف می کند تا پیشرفتی را که حتی ذخیره نشده است به دست آورید. این فقط احمقانه است چرا باید برای انرژی ای که باید دو برابر هزینه کرد هزینه کرد...