Post by presbensjuncmerstu on Mar 15, 2022 17:24:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Marvel Pinball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Marvel Pinball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kapāt spēle (daudz punktu) ▞▞▞
▞▞▞ Marvel Pinball 2022 version ▞▞▞
Klibs. Burtiski viens pinbola galds. Pārējais jāpērk individuāli. Nopietni? Vai nevarat izveidot divus bezmaksas pinbola galdus? Kļūst garlaicīgi pēc dienas.
Man patīk dažādas pinbola mašīnas, taču es neesmu sajūsmā, ka lielākā daļa no tām ir jāiegādājas kā pirkums lietotnē. Man tās visas, protams, nav. Kaut būtu komplektu piedāvājumi.
Par lietotni ir samaksāts, neatkarīgi no tā, vai izmantoju WiFi vai LTE, tā saka, ka tā nevar pārbaudīt licenci, un esmu pierakstījies, izmantojot kontu, kurā to iegādājos. Nevar spēlēt. Esiet brīdināts, pirms iztērējat savus USD.
Es meklēju sava veida atbalstu, bet varu to atrast savām Google Play spēlēm savam Sony Android TV, jo Sony nav vērtīgs nekāda veida atbalstam trešās puses spēlēm. Es nevaru izveidot saiti uz pierakstīšanos, lai redzētu citus spēlētājus un saglabātu rezultātus mākonī, jo tas man neļauj. Tik vīlies.
Marvel Pinball Arcade oyeh
Nekādu problēmu.
Forša spēle spēlēt, bet neapmierināts, ka jāmaksā par otru pinbolu.
Es vēlos, lai būtu veids, kā atbloķēt dēļus, kurus vēlos spēlēt. Es nemaksāšu 99 centus par katru dēli. Tas ir smieklīgi mobilajām spēlēm.
Startējot, tiek iestrēgta licences pārbaude.
Atjaunināts: es iegādājos vairākus galdus, un dažiem ir dažas sasalšanas problēmas, ekrāna traucējumi un daudz kas īpaši pie āmrijas galda. Visi jūsu iepriekšējie zvaigžņu kara galdi bija 99 centi, tagad visi Marvel galdi ir 1,99? Mazliet stāvs, vai ne? Pieskaita līdz pat 30 dolāriem par visiem Marvel galdiem.
Es nesaprotu, kāda veida izpārdošana bija, bet tā ir diezgan neveiksmīga izpārdošana, ja jūs nevarat spēlēt pie galda, es domāju, ka es nezinu par jums, bet skatīties uz galdiem šķiet diezgan garlaicīgi.
Pieejams tikai viens galds
Ar spēli viss ir kārtībā. Šķiet, ka tas nenodrošina daudz virzienu un daudz spēļu, lai saprastu jēdzienus “misijas”. Pēc kāda laika tas kļūst nomākts un garlaicīgs, cerot, ka spēle ir vairāk. Sava veida PACMAN koncepcija, cik tālu jūs varat iet... Nav īsti vērts 2 USD.
2 gadi kopš šīs spēles atjaunināšanas! Acīmredzot izstrādātājam tas ir vienalga.
Manuprāt, spēle ir pārsteidzoša, un gludums un grafika ir lieliska. Tomēr ..... Es tiešām domāju, ka jums vajadzētu būt iespējai atbloķēt galdus bez maksas, nevis maksāt par katru. Tādas lietas kā punktu gūšana virs noteiktas summas vai atrašanās līderu sarakstā tik ilgi, lai atbloķētu jaunus galdus, sniegtu cilvēkiem milzīgu stimulu spēlēt spēli vairāk
👍🏽
Tas ir labi, bet, lai gan jūs par to maksājat. Jūs varat spēlēt tikai vienu galdu. Par citiem galdiem jāmaksā.
Labi, tomēr nezinu, kā es jūtos par 2 dolāriem par galdu
Būtu gribējis komplekta pirkuma darījumu, bet 1/2 cenu tabulas noteikti bija tā vērtas. Nakts pasāžā mēdza nomest 10 USD. Galdi ir ļoti jautri. Vienīgā sūdzība ir tāda, ka spēle bieži avarē, ja man uz brīdi jāaptur/izslēdz ekrānu un es zaudēju visu savu progresu. RIP vairāki augstākie rādītāji.
Daudz mērķu, jautra darbība. Var spēlēt lēni un mērķtiecīgi vai ātri un brīvi
Kad bumba tiek bloķēta, nevar izvēlēties vai iegūt jaunu bumbu. Tikai vienu reizi spēles laikā varēja iegūt jaunu bumbu un kopš tā laika vairs nav varējis.
Es nelasīju aprakstu un uzzināju, ka tas ietver tikai atriebēju tabulu. Mana vaina, manuprāt.
Atkarību izraisoša spēle... pēc aptuveni 2 stundu spēlēšanas, lai gan šķita, ka nekas īpašs nav izdevies
Ultimate Car Driving Simulator Perlumbaan njnf
Briesmīga spēle. Mazs mazs ekrāns. Nav iespējas spēlēt.
Zen Studios lieliski izmanto savu Marvel licenci, piedāvājot plašu lejupielādējamo tabulu klāstu, tomēr biju vīlies, ka nav pieejams Punisher galds. Lūdzu, izveidojiet vienu!
Forši
Pilnīga naudas izšķiešana un lejupielāde. Jūs saņemat tikai 1 bezmaksas galdiņu. Es netērēju naudu virtuālajām pinbola mašīnām tikai tāpēc, ka jūs tajā iepļaukāt dažus brīnumaino tēlus.
Samaksāts par jaunu galdu, bet neļaus man lejupielādēt, sakot, ka problēma sasniegt Play veikalu, bet atjaunināšu citu galdu bez problēmām
Spēle nekad netiek pareizi ielādēta vai spēlē pareizi, vai nu es spēlēju vienu bumbu un pavadu 30 min vai labāk, mēģinot atspēlēt vēl vienu bumbu, sliktākie $2,99, ko esmu iztērējis spēlei. Es to nopirku pirms 3 gadiem, un man vēl nav jāspēlē pilna spēle
Totallybkick ass reālistisks pinbols. Daudz iespēju un tik daudz jautrības. Labs laiks, kad jums ir garlaicīgi.
*** ATJAUNINĀJUMS — viņi atdeva naudu par manu pirkumu, tāpēc esmu iesniedzis savu atsauksmi (oriģinālu skatiet tālāk). Man šķita, ka atstāšana uz 1 nebija godīga pret viņiem, jo viņi to izdarīja man. Es to iegādājos nesenajā izpārdošanā, gaidot, ka tas bija paredzēts spēlei ar iekļautu Ant-Man galdu (toreizējā ikona noteikti liks daudziem to secināt). Tā vietā es saņēmu Avengers galdu kopā ar "piedāvājumu", ka es varētu iegādāties Ant-Man galdu par papildu samaksu. Kā būtu, ja man dotu galdu, kuru es cerēju iegūt pirmajā vietā? Jūs varat atgūt savu Atriebēju galdu.
Lieliski galdi, jautra spēle. Diemžēl dažreiz es nevaru spēlēt bezsaistē, un tas ir ļoti satraucoši.
Marvel Pinball Arcade bhi
lieliskas spēles, taču par dažādiem galdiem ir jāmaksā
Varētu būt jautra spēle, bet es netaisos maksāt 2 USD par katru atšķirīgo galdu.
Licences pārbaude prasa visu laiku, pēc tam es aizvedu atpakaļ uz Play veikala lapu, kurā es to lejupielādēju.
kā mainīt izmēru? es neredzu apakšējo pogu
Šī lietojumprogramma ir laba spēle
Tika teikts, ka spēle ir pārdošanā, jūs saņemat VIENU bezmaksas galdu, man jau tie pieder manā Xbox, jums nevajadzētu stāstīt cilvēkiem, ka spēle ir bezmaksas, jums ir jāpaziņo viņiem, ka viņi saņem tikai vienu bezmaksas galdu, man tas nebūtu. izniekoju savu laiku, lejupielādējot spēli, ja es to zināju
Izmantojot Oneplus 6T, visa spēle ir tuvināta un nogrieztas abas puses. Turklāt visas vadības ierīces ir lipīgas, it kā jums būtu jāpiespiež ekrāns, lai kaut kas darbotos.
Ļoti labi
Atjauninājums: stabila dizaina Pinball spēle, taču pat ar 6,2 collu ekrānu ir nedaudz grūti izsekot, kur bumba iet. Šajā jautājumā jūs nevarat daudz darīt, izņemot spēlēšanu planšetdatorā. Play Pass ir pieejams daudz labi izstrādātu iekārtu, no kurām izvēlēties, bet, ja man tās būtu jāiegādājas atsevišķi, bez tās; mans vērtējums būtu daudz zemāks, un es būtu ļoti aizkaitināts, pamatojoties uz viņu cenām.
Patīk ļoti jautri un aizraujoši, ja jums patīk spēlēt pinbolu, un, ja esat Marvel fans, tad jums patiks šī pinbola lietotne. Es tai piešķīru četras zvaigznes. Es vēlētos redzēt pārdrošu pinbola spēli, un jūs saņemsiet 5 zvaigznes no manis. labs darbs!!
Es uzskatu, ka es pats pērku visu pieejamo galdu
Bija forši, tagad tikai teicu pārbaudīt spēles licenci. Man ir play pass, un tai vajadzētu būt bez maksas ar play pass, taču licence nedarbosies.
Es nevaru pieteikties baram. Tas izslēdz lietotni. Es tieku izmests ikreiz, kad noklikšķinu uz pogas. Lūdzu, izlabojiet.
Nav paredzēts maziem ekrāniem...